Якщо поглянути на кількість і різноманітність всіляких приладдя для гоління, які сьогодні представлені на українському ринку - в магазинах, супермаркетах і інтернет-магазинах - то просто розбігаються очі. Якщо ще якихось двадцять років тому вибір був досить мізерний і обмежений, то сьогодні він неймовірно широкий і багатий: це і численні одноразові бритви; і багаторазові верстати зі змінними лезами на будь-який смак; і електричні бритви з тримерами і без, під будь-який вид чоловічої щетини; і ще маса всього, перерахування чого зайняло б не одну сторінку.

Окремим рядком хотілося б виділити в цьому списку для гоління бритви Braun, оскільки маркетингові дослідження, проведені на українському ринку приладдя для гоління, показали, що саме бритви Braun сьогодні є одними з лідируючих в Україні. З якої причини українські чоловіки віддають перевагу віддають саме цього бренду - розбираються наші експерти. Почати хотілося б з ціни, хоча справедливості заради варто відразу зауважити, що вартість бритви не є основним чинником при ухваленні рішення про покупку тієї чи іншої бритви. Навіть навпаки - дешеві бритви втрачають свою популярність через свою низьку якість, тоді як бритви середнього класу сьогодні працюють дуже добре і демонструють високу ефективність. До них можна віднести і деякі бритви Braun, які доступні по грошах будь-якому українцеві, а ось голять якщо не ідеально, то максимально наближеним до цього. В цілому ж, якщо дивитися об'єктивно, то можна поглянути на те, що про бритви Braun думають самі українці. Опитування і дослідження показують, що більшість чоловіків із захопленням відгукуються про ергономіку цих бритв, їх роботі, а також багатьом дуже подобається той факт, що леза не тупляться досить довго. Це зручно і практично, адже мало хто зі споживачів заточує леза для гоління в домашніх умовах, тому їх довговічність вкрай важлива.

Власне, зайвої монеткою в скарбничку якості цього виробника може послужити той факт, що бритви Braun активно використовують в міських перукарнях. Кому, як не професійним цирульникам, знати цінність тривалої роботи будь-якої бритвеною машинки? Тому це все дає повні підстави вважати, що попит на бритви Braun буде в майбутньому тільки збільшуватися, ставлячи нові рекорди на українському ринку приладдя для гоління.